Your browser fingerprint:

ProFecund

NorMens Acne, 30 cpr.

 

51.00 lei
stoc epuizat

Cand inventezi scuze din cauza acneei sau menstruatiei, devii invizibila pentru prietenii tai.

Te retragi tot mai mult din viata sociala, devii mai introvert si inventezi scuze pentru a evita ocazii importante de socializare. Pe scurt, acneea te face invizibila. Insa lucrurile nu trebuie sa stea asa!

De acum poti sa folosesti NorMens Acne, singurul supliment care actioneaza in acelasi timp atat asupra cauzelor hormonale, cat si a cauzelor fiziologice ale acneei. Iar beneficiile sale le vei simti si la interior, caci vei scapa si de crampele intense si de neplacerile premenstruale.

Fii increzatoare si prezenta la toate intalnirile cu prietenii si familia!

 • Contribuie la ingrijirea tenului, in special la persoanele cu pielea grasa, predispusa la acnee usoara, moderata sau severa.
 • Participa la ameliorarea simptomelor asociate acneei precum comedoane (cosuri); puncte negre; leziuni chistice; roseata, alaturi de medicatia de baza (in cazul acneei severe impreuna cu administrarea de antibiotice).
 • Contribuie la reducerea productiei de sebum, accelerarea procesului de transformare a celulelor pielii, combaterea infectiilor bacteriene sau reducerea inflamatiei - care ajuta la prevenirea cicatricilor, alaturi de medicatia de baza (antibiotice).
 • Amelioreaza intensitatea durerilor pelvine care preced sau sunt prezente in timpul fazei menstruale (dismenoree).
 • Contribuie la reechilibrarea hormonala si reglarea ciclului menstrual.
 • Este singurul produs care actioneaza in acelasi timp atat asupra cauzelor hormonale, cat si a cauzelor fiziologice ale acneei.
 • Actioneaza in mod natural: nu contine hormoni. NorMens Acne invata sistemul hormonal sa functioneze optim si sustine corpul sa lupte singur impotriva acneii de cauza bacteriana.
 • Nu are reactii adverse sau efecte secundare si poate fi asociat tratamentelor de sinteza recomandate de medici impotriva acneei.

Normens Acne se poate administra incepand cu primul ciclu menstrual dar nu mai devreme de varsta de 12 ani.

In adolescenta si la maturitate, daca te confrunti cu: 

 • ten gras, predispus la acnee datorita dezechilibrului hormonal
 • acnee, din cauze multiple, de la o predispozitie genetica, la o imunitate scazuta, stres, transpiratie sau dereglari hormonale
 • ten acneic care sufera de influenţe ale mediului inconjurator, precum radiatiileUV, stilul de alimentatie defectuos si fluctuatii hormonale
 • dureri pelvine care preced sau sunt prezente in timpul fazei menstruale(dismenoee)
 • dezechilibre hormonale si in consecinta prezinta ciclu menstrual neregulat

Normens Acne se poate administra incepand cu primul ciclu menstrual dar nu mai devreme de varsta de 12 ani

2 comprimate pe zi. Pentru rezultate optime se recomanda o cura de minim 3-6 luni de zile. 

NorMens Acne combina actiunea a doua categorii de ingrediente:

 1. Extracte standardizate din Vitex agnus castus (40 mg*) si Maca lepydium (100 mg*), care actioneaza in mod natural la nivel hormonal, ajutand sistemul endocrin sa functioneze normal
 2. Mix de ingrediente active care sustin corpul sa lupte singur impotriva acneii de cauza fiziologice: Extract din seminte de struguri (cu 95% polifenoli si 40% proantocianidine), zinc (din Lynside Forte Zn - 10 mg*), vitamina D3 (50 µg*) si vitamina E (24 mg*)

Rezultatul acestei actiuni sinergice se traduce intr-un dublu beneficiu pentru tine: eliminarea acneii si rezolvarea problemelor de ciclu menstrual.

*per doua comprimate

 


- 10%

102.00  lei   91.80  lei


-
+

- 15%

306.00  lei   260.10  lei


-
+

- 15%

162.00  lei   137.70  lei


-
+